Last week I saw Ruby Sparks, a super nice movie about a writer who creates a girlfriend by writing about her. He wrote a bestseller when he was nineteen but has a writersblock since. But then a girl comes up in his dreams and he’s starting to write about her. When she actually appears in his life he doesn’t really know what to do… A great movie for a quiet night on the couch!

Comments

10 Comments

Post a comment
 1. January 20, 2013

  Ziet er een leuke film uit, ga ik op mijn lijstje bijschrijven! šŸ™‚

 2. January 20, 2013

  Ziet er uit als een leuke film, ik wil hem wel eens zien.
  Liefs, Swaen

 3. January 20, 2013

  Ik heb hem laatst gezien! Inderdaad een superleuke film šŸ™‚

 4. January 20, 2013

  Ben heel nieuwsgierig!

 5. Charlotte #
  January 20, 2013

  ah die is zo leuk!

 6. January 20, 2013

  sounds like a nice movie, i’ll probably give it a watch soon! x

 7. January 21, 2013

  Heb meteen even de trailer op YouTube bekeken en hij ziet er inderdaad super leuk uit. Had er nog nooit van gehoord, maar hij staat nu zeker op mijn must-watch lijstje! Leuk trouwens dat je weer zo lekker veel aan het bloggen bent!

 8. January 21, 2013

  Volgend mij zag ik daar een stukje van op Videoland.. Lijkt me inderdaad een mooie film. Staat iig op mijn to-watch-list šŸ™‚

 9. January 21, 2013

  Lijkt me een leuke film, beetje napoleon dynamite/juno achtig! Snel kijken dus šŸ™‚
  xoxo

 10. January 22, 2013

  oo dat klinkt zo fijn, ik schrijf ‘m gelijk op m’n to watch-lijstje šŸ™‚

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS