This fall I started to watch Girls and I think it’s the best series started in 2012! I just finished the first season and can’t wait for the second one, which will start in January. It’s about a group of girls in their early twenties, they have a lot of things going on like no job, boyfriend issues, STDs and more. In some sort of way I can easily relate to this series as they’re still looking for their identity just like a lot of us who’re in their twenties. It’s the life after university which is great but can also be very confusing. Though in Girls it is obviously exaggerated with a lot of humor. Go see it!

Comments

4 Comments

Post a comment
 1. December 19, 2012

  Yeah ook absoluut mijn lievelingsserie, zalige quotes, personages en gebeurtenissen. Het tweede seizoen laat lang op zich wachten, ik sta al zo lang te springen om nieuwe afleveringen! Lena Dunham heeft ook een film gemaakt, lijkt een beetje op de serie, maar dan net een beetje anders. Zoek maar eens naar ‘Tiny Furniture’, ik vond alle bijna-volwassen-maar-toch-nog-net-niet-problematiek zo herkenbaar.

 2. December 19, 2012

  Oh ik kijk er al naar uit dat het terugkomt in januari, zo’n fijne serie inderdaad!

 3. December 20, 2012

  Nog nooit van gehoord, dus thanks voor de tip! 🙂

 4. December 20, 2012

  Ik had er al eens over gehoord en nu ben ik nog nieuwsgieriger geworden. Ik ga gewoon een paar afleveringen downloaden, haha.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS