This weekend I’ve been to a wedding. My cousin Fleur got married! This is the thirth marriage I visit. Ever. Yes, marriage isn’t something that’s happening in my circles but according to my sister, when you pass a certain age it’ll be a monthly activity in your agenda. Well that time has definitely not come yet so it’s still special to me. Plus I’ve got a little bit trouble photographing as it’s quite a challenge to photograph everyone. A few pictures for now. Maybe in a couple of years I get a little bit more experienced and will make some awesome pictures.Comments

11 Comments

Post a comment
 1. November 13, 2012

  How lovely! Mooie foto’s zeg!
  xoxo

 2. November 13, 2012

  Leuke foto’s! Ik kijk echt al uit naar het moment dat al mijn vriendinnen, en ik zelf hopelijk ook, gaan trouwen. 🙂

 3. November 13, 2012

  Oh mooie foto’s!

 4. November 13, 2012

  Ik vind je foto’s erg goed gelukt! Mooi gedaan!

 5. November 13, 2012

  Die jurk <3 wauw!

 6. Sas #
  November 14, 2012

  Mooie foto’s!

 7. November 14, 2012

  Je foto’s zijn nu al super Liset:)

 8. November 15, 2012

  beautiful pictures! x

 9. November 15, 2012

  Lief, dankjewel! 🙂

 10. November 15, 2012

  Haha ja vooral als je net naar een bruiloft bent geweest! Ik droomde opeens over allemaal prachtige jurken haha 😀

 11. Fleur #
  December 7, 2012

  Hee Liset, ik spiek toevallig even op je blog en kom hierop uit. Prachtig, wat een mooie foto’s maak jij zeg, wauw! Wil je mij deze foto’s ook opsturen (en wellicht de rest van de foto’s nogmaals want ik heb de WeTransfer niet opgehaald en nu is ‘ie verlopen, dom van mij)…? We hadden jou eigenlijk moeten vragen als wedding photographer, haha.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS