It’s Christmas time! We celebrate Christmas with the family. Christmas evening starts with a huge dinner, breakfast on first Christmas day, a lunch with my fathers side of the family and dinner again with my boyfriend’s family on second Christmas day. This is a video of last year. Hope you all have a wonderful time these days!

Comments

2 Comments

Post a comment
 1. B #
  December 25, 2011

  Hoi lieve Lies, Merry Chrismas!!! dacht even kijken of je iets gepost had van gistervond, de video verschijnt niet op jouw blog, wel als ik op de video link klik onderaan maar ik neem aan dat je um open wilt hebben op de blog…? maybe its my computer???)
  Guess what I got for Christmas??? An i-phone!!! (Don snapte niet dat mijn telefoon een echte vintage waarde had…) Ik ben er helemaal weg van, in de auto zitten emailen gisteravond, echt fantastisch! Trevor gaat vandaag alles erop en aan zetten.
  Las even door de hele blog, werkt mijn oude licht-blauwe fiets helemaal niet meer? Ik weet eigenlijk niet waar die staat, volgens mij ergens bij de GBK, in ieder geval, als tie niet al te krakkemikkig is mag Jan um uiteraard gebruiken. Heb een heerlijke dag, veel groetjes uit xmas land, Bendith

 2. December 25, 2011

  Hi Liset, I would like to know how you made these banners “facebook, bloglovin’, twitter”. It’s very cute 😀

  Thank’s, have a nice day & Merry Christmas 🙂

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS